nieuws

Legal & General start workshops levenadvisering

Archief

Legal & General gaat begin 2009 een serie workshops houden over de inrichting van het adviestraject bij complexe levensverzekeringen.

 

Ook gaat Legal & General voor financieel adviseurs een samenvatting maken van een AFM-rapport dat onlangs over dit onderwerp is verschenen. "Het is heel nuttig om in dit rapport van de AFM te lezen hoe een goed adviestraject in de praktijk kan worden ingericht", zegt algemeen directeur Arno Dolders van Legal & General. "In de workshops willen wij laten zien hoe je dit in de praktijk doet via training, adviesprotocollen en speciale tools voor de adviseur."

 

  &nbspGoede oriëntatie is volgens Dolders belangrijk, "omdat de weg van een verkoopcultuur naar een adviescultuur moeilijker is dan veel adviseurs zich realiseren". "Bemiddelaars die niet kiezen voor de adviescultuur zullen echter op een doodlopend spoor terechtkomen."

 

  &nbspDe samenvatting van het AFM-rapport kan ook (via www.landg.nl ) zonder kosten worden aangevraagd door tussenpersonen die niet met Legal & General samenwerken.

 

Reageer op dit artikel