nieuws

Korting Nibe-SVV voor FOV-leden

Archief

Nibe-SVV en de Federatie van Onderlinge Verzekeringmaatschappijen in Nederland (FOV) hebben onlangs een nieuwe kortingsregeling afgesproken die geldt voor alle opleidingen voor Nibe-SVV.

 

  &nbspAanleiding voor de overeenkomst vormen de nieuwe PE-eisen waaraan financieel dienstverleners moeten voldoen. In het contract is vastgelegd dat medewerkers van FOV-leden 12-17,5% korting krijgen op alle opleidingen van Nibe-SVV, inclusief de PE-opleidingen. De leden krijgen onder meer 17,5 % korting op alle opleidingen in de variant e-learning, waaronder PE-programma’s en verificatiebijeenkomsten, maar ook op de betaalde versie van de PA-abonnementen van Nibe-SVV.

 

  &nbspVoor de overige studievormen is een korting van 12,5 % van toepassing. Deze overeenkomst loopt tot 1 juli 2009.

 

Reageer op dit artikel