nieuws

Keijser wordt Validas

Archief

Keijser Vermogensbegeleiding heeft zijn naam per 1 december gewijzigd in Validas. De vermogensbeheerder, tot nu toe onderdeel van Keijser Capital, gaat zelfstandig verder onder leiding van Rohan Walsh en Evert Oosterhuis.

 

Volmacht Kettlitz

Volmachtbedrijf Kettlitz en Deenik in Nieuwegein heeft een verzuimvolmacht verkregen van De Amersfoortse. Die komt bij zorgvolmachten van onder meer Avéro Achmea. Het 35 medewerkers tellende bedrijf ging onlangs samen met de Amersfoortse Wulfse Groep. Gezamenlijk is de groep (85 werknemers) goed voor een omzet van circa _ 9,5 mln.

 

Actie risicopolis NN

Nationale-Nederlanden geeft tot 31 mei volgend jaar 15% korting op een overlijdensrisicopolis waarbij de premie afhankelijk is van rookgedrag en gewicht (bmi). NN heeft overigens de verwerkingstijd voor leven-maatwerkoffertes verkort tot twee werkdagen. Mutaties op bestaande polissen kosten maximaal vier werkdagen. Voorwaarde is dat de aanvraag compleet en per mail wordt ingediend.

 

Pensioen glazenwassers

Het Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf stapt voor de administratie van de pensioenregeling per 1 januari 2010 over van Syntrus Achmea naar Cordares, inmiddels goed voor een beheerd pensioenvermogen van _ 25 mld. De pensioenregeling telt zo’n 600.000 deelnemers, slapers en uitkeringsgerechtigden.

 

Reageer op dit artikel