nieuws

Joost Hoogstrate sticht assurantienetwerk

Archief

Joost Hoogstrate (ex-vennoot van Verzekeringen-Online) heeft www.assurantienetwerk.nl in het leven geroepen. Het is een besloten sociaal netwerk (een soort Hyves of Linkedin) voor mensen die iets met de verzekeringsbranche te maken hebben.

Hoogstrate mikt op branchegenoten die kennis willen delen of ergens over willen discussiëren zonder dat de gehele wereld (lees: het internet) meeleest. Men kan lid worden op uitnodiging van een deelnemer. Om het netwerk snel te laten groeien, kan er ook (voorlopig) een e-mail worden gestuurd naar assurantienetwerk@gmail.com.
Hoogstrate was binnen Verzekeringen-Online van augustus 2004 t/m oktober 2008 verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, online marketing en verkoop.
Dit netwerk is voor hem meer een hobby dan een nieuw bedrijf.
Afgelopen zomer startte Michael Stoop op LinkedIn met Dubainn (Dutch Banking and Insurance Network). Daar hebben zich inmiddels meer dan 2.350 branchegenoten aangemeld. Stoops doelstelling is om ook bijeenkomsten te organiseren voor branchegenoten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.