nieuws

Jongerenpolis Agis goedkoper

Archief

Agis heeft de basispremie voor het online label TakeCareNow! – een samenwerking met CJP gericht op jongeren tussen de 18 en 30 jaar -verlaagd.

 

De premie is voor 2009 verlaagd van _ 84,85 naar _ 83,49. Het meest uitgebreide aanvullende pakket wordt 5,7% duurder. De basispremie voor het op christenen gerichte label Pro Life is met 7% verhoogd.

 

  &nbspHet jongerenlabel TakeCareNow! biedt een naturaverzekering, die voor 2009 is vernieuwd: het bestellen van geneesmiddelen vindt vanaf volgend jaar plaats via een online apotheek. Bij de huidige variant, die in prijs gelijk blijft en alleen voor bestaande verzekerden actief blijft, is het al mogelijk online medisch deskundigen te raadplegen, mutaties door te voeren en declaraties in te dienen.

 

  &nbspDe aanvullende premies variëren van _ 3,95 (3,90) voor het goedkoopste pakket tot _ 21,95 (20,70) voor de duurste aanvullende polis.

 

Pro Life

De restitutievariant van de basispolis van Pro Life – zonder dekking voor euthanasie en abortus, maar met christelijke kraamzorg en verpleging – gaat naar _ 91,25 per maand (nu _ 85,25). De aanvullende premies variëren na een volgens Agis geringe verhoging van _ 4,95 voor de Smallpolis tot _ 37,25 voor de Extra Largepolis.

 

Reageer op dit artikel