nieuws

InterFinanceNed niet bang voor 2009

Archief

Serviceprovider InterFinanceNed (Heerenveen) ziet het verbod op bonusprovisie niet somber in. “We kunnen waardetoevoeging concretiseren en aanbieders gaan daar beloning voor vrijmaken”, zegt directeur Eddie Kempers in het interview van AM van vrijdag.

InterFinanceNed niet bang voor 2009

"We hebben het met vijf vooraanstaande partijen gehad over het aantoonbaar maken van toegevoegde waarde. Wat is je hitratio? Of hoeveel wordt er elektronisch aangevraagd? Dat zijn dingen waarin je die waardetoevoeging kunt concretiseren. En daar gaat men ook een beloning voor vrijmaken, die alleen maar oploopt naarmate je meer waarde toevoegt", zegt Kempers. "Die midoffice-activiteit van de hypotheekdesk is duidelijk, daar krijg je een vaste vergoeding voor", zo geeft hij de strekking van de gesprekken weer. "Als de verschillende takken van diensten zich iedere keer vertalen in tien basispunten (0,1%), wat redelijk is, dan zullen de vergoedingen voor de diensten van InterFinanceNed tussen de 0,1% en de 0,4% gaan bedragen."

Reageer op dit artikel