nieuws

ING beloont integratiewerk intermediair

Archief

Het extra werk dat het intermediair heeft om de producten en voorwaarden van de ‘nieuwe ING’  te leren kennen en deze goed uit te leggen aan klanten, wordt beloond. ING biedt in de eerste twee maanden per getekende hypotheekofferte een bedrag van € 250, tot een maximum van vijf offertes.

ING beloont integratiewerk intermediair

De 'nieuwe ING' ontstaat in het eerste kwartaal van 2009 door de samenvoeging van Postbank en ING Bank. Om voor de extra vergoeding in aanmerking te komen, dienen offertes vóór 15 maart binnen te zijn. In aanmerking voor vergoeding komen alle hypotheekaaanvragen met een minimale hoofdsom van € 75.000. Via een inkoopcombinatie gelden afwijkende voorwaarden, die vanzelfsprekend bij de betrokken inkoopcombinatie bekend zijn. "Als gevolg van recente ontwikkelingen in wet- en regelgeving wordt deze vergoeding beschouwd als bemiddelingsprovisie", aldus ING. Dat bedrag wordt dan ook aan de klant gemeld.

Reageer op dit artikel