nieuws

Hypodomus opent derde kantoor

Archief

De franchiseorganisatie Hypodomus heeft in Den Bosch de deuren geopend van haar derde winkel. Marc Lammers, de trainer van het olympisch dameshockeyteam, verrichte te officiële opening.

 

Volgens franchisenemer Monique Hofland weten de Bosschenaren de winkel te vinden. "Men komt massaal af op de vaste prijs (_ 995 inclusief btw) voor de makelaarsdiensten. En de combinatie van makelaar en hypotheekadviseur onder één dak wordt als prettig ervaren. Kom je bij mij, omdat je een huis wil kopen, dan kun je meteen bij Marcel Krop, onze hypotheekadviseur, terecht voor de gratis Woongarantie. Hiermee weet je tot welk hypotheekbedrag je een woning kunt kopen."

 

  &nbspNa de opening in juli van de eerste vestiging in Rotterdam, ging Hypodomus ook van start in Tilburg. In december staat de opening van een winkel in Heerenveen op het programma en in januari opent Hypodomus zijn deuren in Groningen.

 

(6 jaar) haar nieuwe fiets. Zij won deze met haar tekening die wordt gebruikt in de winkel aan het Emmaplein in Den Bosch.

Reageer op dit artikel