nieuws

Hulplijn voor hypotheken

Archief

Er moet een hulplijn komen voor mensen die hypotheken, verzekeringen of beleggingen willen afsluiten. Consumenten kunnen dan bij een onafhankelijk meldpunt controleren of iets wel klopt. Daarvoor pleit de PvdA morgen bij minister Hirsch Balin (Justitie).

Hulplijn voor hypotheken

De regeringspartij wil dat de bewindsman zich sterk maakt voor een ‘112-lijn’ bij vermoedens van financiële fraude. Het is de PvdA een doorn in het oog dat mensen het schip ingaan door gladde praatjes van louche dienstverleners. "We zien nogal wat financiële fraude met duistere producten", aldus PvdA-Kamerlid Ton Heerts. "We moeten consumenten in bescherming nemen." De PvdA denkt aan een onafhankelijk meldpunt onder het ministerie van Economische Zaken.
(De Telegraaf, pag.9)
 
Overige verzekeringsberichten vandaag in de media
 
Polishouders van ING akkoord met schikking
(Algemeen Dagblad, pag,17)
 
 
Meer affaires in het verschiet
(Het Financieele Dagblad)

Reageer op dit artikel