nieuws

Hogere hypotheekprovisie bij Reaal

Archief

Reaal heeft in verband met het verbod op bonusprovisie de afsluit- en doorlopende provisie op complexe hypotheken voor komend jaar verhoogd. Daarnaast is, net als voor levenproducten van Reaal, vanaf 1 januari ook provisieloos offreren mogelijk.

Hogere hypotheekprovisie bij Reaal

De provisieverhoging geldt voor de Opstap-, Kies Vrij-, Spaar- en Beleggingshypotheek van Reaal. De provisie wordt niet in de offerte gemeld, maar in een aparte brief voor de tussenpersoon. Voor de eerste drie hypotheekvormen geldt 0,88% afsluit- en 0,38% doorlopende provisie. De beleggingshypotheek kent, afhankelijk van welke geldverstrekker gekozen wordt, een afsluitprovisie variërend van 0,88% tot 1,73% en een doorlopende provisie variërend van 0,38% tot 0,80%. Voor een aflossingsvrije hypotheek keert Reaal 0,50% afsluitprovisie uit.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.