nieuws

Het jaar van Het Bespaarhuis

Archief

‘We willen deze saaie branche schwung geven’. Onder die titel verschenen Het Bespaarhuis in Gouda in maart in de kersverse AM-rubriek ‘Kantoor in Beeld’. Het portret bleef niet onopgemerkt. Het kantoor kreeg in de loop van het jaar twee onderscheidingen.

 

Lennart en Sharon van Gastel hebben het traditionele assurantiekantoor (‘Adviesgroep Van Gastel’) omgevormd. De assurantie- en hypotheektak (Huis & Hypotheek) zijn in een monumentaal pand in Gouda samengevoegd onder de naam Het Bespaarhuis. Samen met een makelaardijafdeling en een afdeling Duurzaam Verbouwen wil de winkel een totaalpakket bieden.

 

  &nbspDe inrichting van Het Bespaarhuis wijkt af van die van een standaardkantoor. Er zijn platte tv-schermen en schilderijtjes aan de wand, een open haard en een bloemenkleedje op de grond. "Onze klanten worden ontvangen met een gastvrijheid die je alleen gewend bent van de betere hotels, compleet met koffie, café, hartelijkheid en kleine cadeautjes."

 

  &nbspHet Bespaarhuis ontving in de loop van 2008 twee onderscheidingen: de Ondernemersprijs van Allianz en de Generali VB Innovatieprijs.

 

Reageer op dit artikel