nieuws

Hans Wilkes verlaat Sterck/Viaferia

Archief

Hans Wilkes (52) verlaat per 1 januari serviceprovider Sterck en backoffice-organisatie ViaFeria. Wilkes (foto) en Guido Witpen, namen 2,5 jaar geleden het toen nog als NIA opererende Sterck over van Henk Hulsebos.

Hans Wilkes verlaat Sterck/Viaferia

Na de bundeling van NIA, Kombo/Box Finance en ADP tot Sterck/ViaFeria (2.650 aangesloten tussenpersonen), daarna overgenomen door Afab, vindt Wilkes het welletjes. "De klus is af", laat Wilkes desgevraagd vanaf zijn vakantieadres weten. "Het is een prima tijd geweest, maar nu tijd voor iets anders. Dat 'anders' zal geen serviceprovider zijn, omdat ik een afspraak met de koper heb om niet met een soortgelijk bedrijf terug te komen in de branche." De directietaken van Wilkes worden overgenomen door Guido Witpen, die nu samen met Hilma Broekveldt en Paul Bondam de directie van Sterck vormt.

Reageer op dit artikel