nieuws

Gronings SAD Assurantiën in zwaar weer

Archief

Het Groningse bemiddelingsbedrijf SAD Assurantiën verkeert in zwaar weer, bevestigt directeur Dennis Müller. Als niet snel een externe financier wordt aangetrokken, wacht een faillissement.

Gronings SAD Assurantiën in zwaar weer

Die mededeling heeft hij de vijftien personeelsleden, die twee maanden geen loonbetaling hebben ontvangen, deze week gedaan. "De kosten zijn te hoog ten opzichte van de opbrengsten", zo vat Müller de situatie samen. Het faillissement heeft hij nog niet aangevraagd. "Maandag moet er duidelijkheid zijn over die financier." Müller wil voorts afstand doen van zijn andere assurantiebedrijf Borgh Financiële Diensten, waar één persoon werkzaam is.
Müller was samen met Thijs Evers aandeelhouder van Uvium, dat eerder dit jaar failliet ging en daarbij onder meer Dela met een miljoenenvordering opzadelde. SAD doet op uitvaartgebied onder meer zaken met Monuta.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.