nieuws

Gronings SAD Assurantiën failliet

Archief

Het Groningse bemiddelingsbedrijf SAD Assurantiën is door de rechtbank failliet verklaard.

Gronings SAD Assurantiën failliet

Het is directeur Dennis Müller niet gelukt alsnog een externe financier aan te trekken. De vijftien personeelsleden, die twee maanden geen loon hebben ontvangen, kunnen nu naar het UWV voor geld. "De kosten waren te hoog ten opzichte van de opbrengsten", zegt Müller, die verder ook afstand wil doen van zijn andere assurantiebedrijf Borgh Financiële Diensten, waar één persoon werkzaam is.
Müller was samen met Thijs Evers aandeelhouder van Uvium, dat eerder dit jaar failliet ging en daarbij onder meer Dela met een miljoenenvordering opzadelde. SAD deed op uitvaartgebied onder meer zaken met Monuta.

Reageer op dit artikel