nieuws

Genomineerden hypotheekproduct van het jaar

Archief

Producten van ABN Amro, Allianz, De Hypotheker, Nationale-Nederlanden en Meeùs/Zwitserleven zijn genomineerd als IIR Hypotheekproduct van het Jaar. De verkiezing wordt gehouden op 11 februari tijdens het 18e Hypotheken Event.

De volgende producten zijn genomineerd: ABN Amro: Kapitaalgroei Hypotheek; Allianz: Plus Hypotheek; Nationale-Nederlanden: BankSpaar Plus Hypotheek; De Hypotheker: Solide Koers SpaarBeter Hypotheek; Meeùs/Zwitserleven: Vawo hypotheek voor wetenschappers met tijdelijke aanstelling.
De jury bestond uit Hedwig Dros, manager Distributie bij MoneyView; Martin Koot, partner van Koot & Van Basten; Ron Bavelaar, algemeen directeur bij De Hypotheekshop; Paul van der Meijs, directeur bij Florius en Tim Schoonbergen, algemeen directeur bij DAK.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.