nieuws

Genomineerden hypotheekproduct van het jaar

Archief

Producten van ABN Amro, Allianz, De Hypotheker, Nationale-Nederlanden en Meeùs/Zwitserleven zijn genomineerd als IIR Hypotheekproduct van het Jaar. De verkiezing wordt gehouden op 11 februari tijdens het 18e Hypotheken Event.

De volgende producten zijn genomineerd: ABN Amro: Kapitaalgroei Hypotheek; Allianz: Plus Hypotheek; Nationale-Nederlanden: BankSpaar Plus Hypotheek; De Hypotheker: Solide Koers SpaarBeter Hypotheek; Meeùs/Zwitserleven: Vawo hypotheek voor wetenschappers met tijdelijke aanstelling.
De jury bestond uit Hedwig Dros, manager Distributie bij MoneyView; Martin Koot, partner van Koot & Van Basten; Ron Bavelaar, algemeen directeur bij De Hypotheekshop; Paul van der Meijs, directeur bij Florius en Tim Schoonbergen, algemeen directeur bij DAK.

Reageer op dit artikel