nieuws

Generali geeft vijf nieuwe volmachten

Archief

Verzekeraar Generali heeft schade- en verzuimvolmachten afgegeven aan De Boer Assuradeuren in Volendam, Meijers Assurantiën in Amstelveen, Summa Assuradeuren in Oirlo en Thoma Assuradeuren in Lochem. CDS Assuradeuren in Harderwijk verkreeg van Generali een schadevolmacht.

"De strategische keuze van Generali richting pensioen en inkomen is ook niet aan de afdeling Volmachten voorbij gegaan", zegt directeur Schade Jan van Leer van Generali. "Met de samenwerkingsovereenkomsten met deze bedrijven positioneren wij ons ook hier op inkomensproducten."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.