nieuws

Geen premieverhoging bij Bavam

Archief

Bavam, een van de twee grote aanbieders van beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor het intermediair, zal per 1 januari de premies niet verhogen.  Dit heeft operationeel manager Lodie van Duijse desgevraagd laten weten.

Geen premieverhoging bij Bavam

Van Duijse schrijft deze 'pas op de plaats' vooral toe aan een aantal efficiency-verbeteringen in het administratieve beheer. Op grond van de Europese richtlijn voor verzekeringsbemiddeling gaan de wettelijk geregelde verzekerde bedragen van de beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor het intermediair per 1 januari met 12,02% omhoog.
Algemeen directeur Bob Dorhout Mees van Schouten Insurance International, de andere grote marktpartij op dit terrein, kan nog geen uitsluitsel geven over de premies. Er staan nog besprekingen met de risicodragers op het programma. Hij verwacht over twee weken de verzekerden te kunnen informeren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.