nieuws

Fusie Univé Hoogeveen en Univé Overijssel

Archief

Univé Overijssel in Nieuwleusen en Univé Hoogeveen in de gelijknamige plaats willen per 1 januari 2010 fuseren en verder gaan onder de naam Univé ‘de Onderlinge’. De twee hebben daartoe inmiddels een intentieverklaring ondertekend.

De combinatie zal uit circa 75 werknemers bestaan, die werkzaam zijn vanuit zeven kantoor-/winkellocaties. Het gezamenlijk premie-inkomen bedraagt ruim € 6,5 mln en de inkomsten uit bemiddelingsprovisies liggen rond de € 4 mln. Vooralsnog wordt er niet voor gekozen de verzekerings- en bemiddelingsactiviteiten te scheiden en onder te brengen in een aparte NV en BV, zoals eerder andere Univé-onderlingen wel hebben gedaan. "We gaan ons eerst bezighouden met het inschrijven van de portefeuille van Hoogeveen in de portefeuille van Overijssel", aldus directeur Gerrit Koele, die samen met mede-directeur Mike Mulder de nieuwe onderneming gaat leiden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.