nieuws

Fusie twee Utrechtse onderlingen

Archief

De Onderlinge Benschop-IJsselstein en de Onderlinge IJsselstroom gaan per 1 januari samen verder als De Onze Verzekeringen. De nieuwe organisatie blijft opereren vanuit de bestaande kantoren in Benschop en Linschoten.

Fusie twee Utrechtse onderlingen

"We zijn van oudsher de verzekeraar van 'om de hoek' en dat willen we blijven", aldus de directie, die bestaat uit Frans van Vrouwerff (directeur) en Sander Kok (adjunct-directeur). De naam 'Onze' is een samentrekking van 'onderlinge' en 'zekerheid'. Ook na de fusie blijft De Onze Verzekeringen werk bieden aan vijftien medewerkers. Het totale verzekerde bedrag bedraagt ruim € 1,1 mld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.