nieuws

Friese (NN): ‘Niet meer afwachten in 2009’

Archief

De verzekeringsbranche moet in 2009 meer proactief gaan handelen, zo stelt Lard Friese, topman van Nationale-Nederlanden, in zijn vooruitblik naar het nieuwe jaar.

Friese (NN): ‘Niet meer afwachten in 2009’

De branche staat komend jaar voor enorme uitdagingen, aldus Friese. "Terwijl er de afgelopen jaren met succes hard is gewerkt aan het verhogen van de klanttevredenheid, efficiency en transparantie, worden we ingehaald door een financiële crisis van ongekende kracht. De economische gevolgen van deze crisis zetten het vertrouwen van consumenten en bedrijven in onze branche onder druk. We kunnen het ons niet veroorloven om hierin een afwachtende houding aan te nemen. De Nederlandse verzekeringsbranche moet proactief het vertrouwen van de markt terugwinnen."

Reageer op dit artikel