nieuws

Flipse organiseert seminar over nieuwe beloningsvormen

Archief

Onder de naam ‘1voor12  – Tijd voor een nieuw beloningsmodel’ organiseert SmartOffice.nl op vrijdag 12 december in Lelystad een seminar voor het intermediair met praktische informatie over de overgang naar nieuwe beloningsvormen.

Flipse organiseert seminar over nieuwe beloningsvormen

"Dit seminar is met name bedoeld voor intermediairs en niet voor toezichthouders of andere partijen die zich direct of indirect 'bemoeien' met de adviesbranche", aldus initiatiefnemer en spreker Ab Flipse (foto). Overige sprekers zijn Gerard van Santen van Inventiv, Arno Brons van Avéro Achmea en Elly Jonkman van Jonkman Assurantiegroep. Zij delen deze middag hun ervaringen op het gebied van transparantie en alternatieve beloningsvormen. Ook wordt een rekenmodule gedemonstreerd, waarmee het intermediair het huidige verdienmodel kan vergelijken met nieuwe beloningsvormen. Deelnemers ontvangen onder meer een voorbeelddienstverleningsdocument en een voorbeeldmailing om aan klanten te versturen. Meer informatie op www.1voor12.nl.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.