nieuws

FKO en VVHN eens over fusie

Archief

De Federatie van Koepelorganisaties (FKO) en de Vereniging van Hypotheekadviseurs in Nederland (VvHN) gaan naar verwachting op 16 december met elkaar fuseren.

 

Beide organisaties heffen zichzelf op die datum op en gaan dan samen onder een nieuwe naam verder als belangenvereniging voor serviceproviders, ketens en individuele adviseurs. De VvHN telt ruim 800 leden; bij de FKO zijn 31 serviceproviders aangesloten. "De doelstelling om samen met NVA en NBVA tot één grote collectieve lobby te komen, blijft echter onverminderd overeind", zegt Henk Doornewaard, voorzitter van de FKO. "Dit is de eerste fase van die doelstelling. De federatievorming van NVA en NBVA loopt volgens planning. Dat zij niet fuseren, staat één lobby niet in de weg."

 

  &nbspRienk Andriessen van de NVA bevestigt dat. "Wij zijn druk met die federatie bezig. Maar dat is geen exclusief iets. Iedereen is welkom om zich bij de federatie aan te sluiten. Het mooiste is als straks alle ketens, koepels en tussenpersonen één geluid laten horen."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.