nieuws

Financiële Makelaar biedt leden eigen leadgenerator

Archief

De Financiële Makelaar gaat de aangesloten kantoren een leadgenerator bieden, die zij op hun eigen site kunnen plaatsen. Daarmee wil de inkoopcombinatie het intermediair helpen meer klanten binnen te halen.

Financiële Makelaar biedt leden eigen leadgenerator

Daarvoor wordt het hypotheekadviesprogramma Finix gebruikt, waarmee de klant op de site van de tussenpersoon zelf een hypotheek kan samenstellen en desgewenst al een aanvraagformulier kan invullen. Gaat hem dat te ver, dan kan worden gevraagd of de adviseur contact wil opnemen. Met een aantal kantoren loopt inmiddels een proef. Tijdens de testfase is het gebruik van de Finix-software gratis; daarna wordt € 357 per half jaar in rekening gebracht. Een lead kost in de proeffase, afhankelijk van de status, € 45 (verzoek tot mailen) tot € 80 (complete aanvraag).
Over het verdienmodel voor 2009 is De Financiële Makelaar, net als alle serviceproviders, nog aan het praten met aanbieders.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.