nieuws

Eigen Stijl Sparen

Archief

Aegon voert tot 7 december campagne voor Eigen Stijl Sparen, een online spaarrekening die kan worden gesloten via de site van Aegon Bank. De basisrente op de rekening is 4,25%; die kan worden verhoogd tot 5,25%, afhankelijk van de maandelijkse storting, het minimumsaldo en de opnamekosten.

 

Dvd in FoBeS

Akkermans & Partners heeft in offertesysteem FoBeS een document opgenomen waarmee de gebruikers kunnen voldoen aan de vereiste om een dienstverleningsdocument (dvd) aan de klant voor te leggen. "Alle relevante eisen zijn hierin opgenomen. Zowel de NBVA als de NVA hebben het document van hun commentaar voorzien; dit is waar nodig verwerkt."

 

Pensioendesk verhuisd

Pensioendesk Nederland is verhuisd naar de Oude Utrechtseweg 32-34, 3743 KN in Baarn. Telefoon- en faxnummers blijven ongewijzigd. In het nieuwe onderkomen zijn ook opleidingsfaciliteiten aanwezig.

 

Legal en Pro Pensioen

Legal & General is een samenwerking gestart met Pro Pensioen. De franchiseformule is een activiteit van serviceprovider en Afab-dochter Xtensive. Aangesloten assurantiekantoren kunnen voortaan Legal-producten aanbieden. Andere veranderingen zijn een snellere polisafhandeling, online offertemodules, kennisondersteuning en een eigen extranet voor tussenpersoon en klant.

 

Reageer op dit artikel