nieuws

Dwangsom AFM voor Save Concept

Archief

De AFM heeft financieel adviseur Save Concept in Den Haag een last onder dwangsom opgelegd, omdat het bedrijf mogelijk niet over de juiste vergunning beschikt.

 

Volgens de bedrijfsomschrijving van de Kamer van Koophandel bemiddelt Save Concept in hypotheken, verzekeringen en leaseconcepten. De AFM beschikt echter over de informatie dat dit bedrijf mogelijk in financiële producten bemiddelt zonder te beschikken over de vergunning die hiervoor nodig is.

 

  &nbspDe toezichthouder heeft daarom tussen augustus en oktober 2008 viermaal geprobeerd contact op te nemen met Save Concept om hierover helderheid te krijgen. Geen van de pogingen leidden tot resultaat; aangetekende brieven konden niet worden bezorgd en het enig bekende telefoonnummer van Save Concept bleek niet in gebruik. Het bedrijf kreeg daarom een last onder dwangsom van _ 4.000 per dag opgelegd.

 

Reageer op dit artikel