nieuws

DSB zegt rtv-bladen vaarwel

Archief

Kredietaanbieder DSB stopt eind dit jaar met het structureel adverteren in radio- en televisiebladen als Veronica Magazine, TrosKompas en Televizier. In reclamevakblad Adformatie rept de uitgever van TrosKompas en de TV Krant van ‘het eind van een tijdperk’.

DSB zegt rtv-bladen vaarwel

"Je kunt stellen dat DSB dankzij de rtv-bladen groot is geworden", vindt hij. DSB adverteerde 25 jaar lang op basis van volumecontracten grootschalig in de gidsen en was voor menig blad verreweg de grootste adverteerder. De bladen zeggen zich op het verlies van DSB als adverteerder te hebben voorbereid: begin dit jaar hield het bedrijf van Dirk Scheringa al twee maanden lang een advertentiepauze.
DSB meent dat de respons via internet (in combinatie met televisiecommercials) groter is en zal alleen nog op incidentele basis in de rtv-bladen adverteren.

Reageer op dit artikel