nieuws

Drie op de tien aanvragen nieuwe Zwitserleven-hypotheek provisieloos

Archief

Van de aanvragen die Zwitserleven binnenkrijgt voor de recent geïntroduceerde Bestedingsvrijheid Hypotheek is 31% provisieloos. "Daarmee lijkt onze aanpak ondersteund te worden door het intermediair", aldus Zwitserleven.

 

Zwitserleven heeft in september de Bestedingsvrijheid Hypotheek geïntroduceerd en direct was 19% van de aanvragen provisieloos. In oktober steeg dit percentage naar 31%.

 

  &nbspDe hypotheek biedt het intermediair twee oplossingen om klanten provisieloos te adviseren. In het eerste geval betaalt de klant 0,75% afsluitkosten, ontvangt hij een rentekorting van 0,10% voor de eerste rentevastperiode en betaalt hij de adviseur een vergoeding. De andere mogelijkheid is dat de klant 0,25% afsluitkosten betaalt en een adviesvergoeding voor de tussenpersoon. In beide gevallen ontvangt de adviseur dus geen provisie.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.