nieuws

Ditzo wint prijs met internetsite

Archief

Internetverzekeraar Ditzo (ASR) heeft de WebExcellence Award gewonnen, een prijs die door adviesbureau DCE Consultants wordt uitgereikt aan de beste schadeverzekeringswebsite. Levenmaatschappijen hebben volgens DCE nog veel werk te verzetten.

 

DCE heeft voor de derde keer de websites van verzekeraars onder de loep genomen. Volgens het bureau scoort Ditzo van de schadeverzekeraars het beste op interactie en transactie, vóór Rabobank en Postbank.

 

  &nbspAvéro Achmea, Interpolis en DBV komen als beste uit de bus bij de levensverzekeraars, al blijven zij op internet ver achter bij hun schadecollega’s, vindt DCE. "Op het gebied van interactie en transactie wordt zeer laag gescoord. Er zijn enorm veel mogelijkheden om klanten direct in contact te brengen met de levensverzekeraar en zodoende via internet een product te sluiten. Dat is bij andere verzekeringsproducten ook mogelijk en zou goed toepasbaar zijn op de levensverzekeringsbranche."

 

  &nbspVolgens DCE is DBV het verst in het bieden van transactiemogelijkheden, al bestaan die uitsluitend uit hulp om via een tussenpersoon een polis te sluiten.

 

Reageer op dit artikel