nieuws

Delta Lloyd verleent drie volmachten

Archief

Delta Lloyd Schadeverzekering heeft volmachten verleend aan Hanze Assuradeuren in Groningen, Zuid-Holland Assuradeuren in Rotterdam en Insura Quest in Heiloo.

Delta Lloyd verleent drie volmachten

Hanze Assuradeuren maakt deel uit van de Anker Groep en werkt samen met 260 adviseurs, voor wie Hanze geheel of gedeeltelijk gaat optreden als serviceprovider. Zuid-Holland Assuradeuren is onderdeel van Univé Zuid Holland. Voor de mkb-markt wil men daar het Ondernemerspakket van Delta Lloyd gaan aanbieden. Dat geldt ook voor Insura Quest, dat gelabelde producten ontwikkelt voor financiële dienstverleners en optreedt als backoffice.
(Er wordt op de samenwerking geproost bij Hanze. V.l.n.r: Bert Posthumus, Roelof Bisschop, Marion de Rijk, Simon Rademaker en Adèle Jeuken)
 

Reageer op dit artikel