nieuws

De Goudse verleent volmacht aan Velten

Archief

De Goudse verleent per 1 januari een schade- en verzuimvolmacht aan Velten Assuradeuren in Rijssen. Dit is voor de Goudse de 46ste schadevolmacht en de 17e verzuimvolmacht. Voor Velten is De Goudse de 9e volmachtgever.

De Goudse verleent volmacht aan Velten

Velten Assuradeuren is een onderdeel van de VeltenGroep, waar de focus ligt op de zakelijke markt. De groep heeft 1.500 bedrijven en 7.500 particulieren in de boeken en telt 45 medewerkers. Velten ontwikkelde samen met Assist Verzuim de webapplicatie Verzuim Assist. Hiermee kunnen volmachtbedrijven een volledige schadeadministratie voeren van verzuimvolmachten en pools.
Op de foto v.l.n.r.: Gé Kuit (accountmanager Volmachten Verzuim De Goudse), Albert Velten (algemeen directeur Velten), Bernardo Walta (directeur Volmachten De Goudse), Roel Stevens, (manager Volmacht & ICT Velten) en Erik Bijkerk (accountmanager Volmachten Schade De Goudse).

Reageer op dit artikel