nieuws

DBV verkoopt Happy Service

Archief

DBV is in onderhandeling over de verkoop van intermediairbedrijf Happy Service. De SNS Reaal-dochter had al eerder aangekondigd een medeaandeelhouder te zoeken, maar heeft nu gekozen voor het volledig afstoten van de bemiddelingsdochter.

DBV verkoopt Happy Service

De toekomst van het bedrijf in Bunnik stond al enige tijd ter discussie omdat het rendement achterbleef bij de doelstellingen. Nu is het besluit genomen om Happy Service, in 2006 goed voor € 2,1 mln provisieomzet, volledig af te stoten. "Gelet op onze strategie zien we dit niet langer als een kernactiviteit", zegt DBV-directievoorzitter Erwin van der Wal. "Afhankelijk van de uitkomst van de gesprekken gaan delen van de organisatie over."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.