nieuws

DBV verkoopt

Archief

Happy Service

DBV is in onderhandeling over de verkoop van intermediairbedrijf Happy Service.

 

De toekomst van het dochterbedrijf in Bunnik stond al enige tijd ter discussie, omdat het rendement achterbleef bij de doelstellingen. Begin dit jaar liet toenmalig directievoorzitter Jacques van Dijken nog weten graag met een medeaandeelhouder in zee te gaan. Nu is het besluit genomen om Happy Service, in 2006 goed voor _ 2,1 mln provisieomzet, volledig af te stoten. "Gelet op onze strategie zien we dit niet langer als een kernactiviteit", zegt Van Dijkens opvolger Erwin van der Wal. "Afhankelijk van de uitkomst van de gesprekken gaan delen van de organisatie over."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.