nieuws

Damen (Nefeb) vindt uitstel transparantie lang genoeg

Archief

Voorzitter Gary Damen van de Nederlandse Federatie van EB-adviseurs (Nefeb) is het niet eens met Federatie Fidin, die uitstel van de beloningstransparantie tot 1 april door de AFM onvoldoende vindt.

"Het is al lang genoeg bekend dat er beloningstransparantie moet komen en dat wij dit als branche niet voor elkaar krijgen zegt heel veel", aldus Damen. "Wij zijn al drie jaar geleden met onze achterban in gesprek gegaan over nieuwe adviesmodellen en transparante werkwijzen. Het gros van onze leden werkt al op een andere manier en het is nu een onderdeel van de examinering." Damen beschouwt de 'gedoogperiode' van de AFM als billijk, maar vindt het wel jammer dat de afwachtende houding van sommige adviseurs zo wordt beloond.

Reageer op dit artikel