nieuws

DAK ziet in pakketpolis ‘winstmachine zonder weerga’

Archief

Intermediairscollectief DAK start met een volmachtpool voor een eigen gezinspakketpolis. Directeur Tim Schoonbergen denkt een “winstmachine zonder weerga” te hebben gemaakt.

DAK ziet in pakketpolis ‘winstmachine zonder weerga’

De pool bestaat uit Avéro Achmea, Delta Lloyd, Fortis, Nationale-Nederlanden, Reaal en de nicheverzekeraars Arag en Ardanta. "Met dit product treden wij in feite op als verzekeraar", zegt Schoonbergen. Hij verwacht dat veel van de 1.400 DAK-leden hun portefeuille zullen oversluiten en met hun eigen volmachtbedrijf stoppen.
De pakketpolis van DAK omvat de onderdelen woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, reis, rechtsbijstand, verkeersschade  en uitvaart. Een autoverzekering zit niet in het pakket ("het bleek lastig een gepoold concurrerend product neer te zetten"), maar telt wel mee voor de pakketkorting.
Na de particuliere schadeproducten wil DAK starten met een concept voor bedrijven en zzp'ers.

Reageer op dit artikel