nieuws

Chubb zet speciale afdeling op voor beroepsaansprakelijkheid

Archief

Bedrijfsverzekeraar Chubb gaat zich met een nieuwe afdeling (Chubb Pro) speciaal richten op beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor verschillende beroepsgroepen in de dienstverlening. Het team start met vijf specialisten. Manager van Chubb Pro in Nederland is Barry Schütte. De Nederlandse tak van de Amerikaanse verzekeraar zegt zich in eerste instantie niet te richten op "beroepsgroepen waarvoor in de […]

Bedrijfsverzekeraar Chubb gaat zich met een nieuwe afdeling (Chubb Pro) speciaal richten op beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen voor verschillende beroepsgroepen in de dienstverlening. Het team start met vijf specialisten. Manager van Chubb Pro in Nederland is Barry Schütte.
De Nederlandse tak van de Amerikaanse verzekeraar zegt zich in eerste instantie niet te richten op "beroepsgroepen waarvoor in de markt al specifieke producten zijn ontwikkeld". Doelgroepen waar de pijlen wel op worden gericht zijn onder meer ICT-bedrijven, interim-managers, consultants, arbeidsdeskundigen, detacheringbureaus, loopbaanadviseurs en adviesbedrijven op het gebied van marketing, communicatie, personeelszaken, credit-management, marktonderzoek, organisatiekunde en training. Chubb Pro zegt in de komende maanden met maatwerkproducten te komen voor deze specifieke doelgroepen.
Chubb zegt met deze stap in te spelen op de groeiende vraag naar beroepsaansprakelijkheidsoplossingen, het toenemende claimbewustzijn en de striktere contracteisen die klanten hun dienstverlener opleggen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.