nieuws

Cardif geeft Hypotheekshop Klantbeleving Award

Archief

De Hypotheekshop in IJsselstein heeft de Klantbeleving Award ontvangen, een initiatief van Cardif om de “klantbeleving bij tussenpersonen te optimaliseren”.

Cardif geeft Hypotheekshop Klantbeleving Award

De vestiging presteerde het best in een onderzoek waarbij tussenpersonen bezocht werden door mystery shoppers en beoordeeld werden op presentatie, kwaliteit, communicatie en klantgericht handelen. "Onafhankelijk, excellent advies in combinatie met een professionale en betrouwbare uitstraling gaven de doorslag", oordeelde de jury.
Op de foto krijgt adviseur Walter van Bijsterveld (tweede van rechts) de prijs uit handen van Mike Verkranus (Cardif). Ze worden geflankeerd door franchisenemers Arjan Groot (links) en Johan Neuteboom (rechts).

Reageer op dit artikel