nieuws

Bedrijfspakket Turien voor mkb

Archief

Het Alkmaarse assuradeurenbedrijf Turien & Co heeft in samenwerking met Zurich Verzekeringen een verzekeringspakket ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf.

Bedrijfspakket Turien voor mkb

Het Turien & Co Bedrijfspakket omvat een verzekering voor opstal, inventaris/goederen en bedrijfsschade. Deze verzekeringen kunnen eventueel worden uitgebreid met de bestaande bedrijfsverzekeringen van Turien. Vanaf twee polissen is een pakketkorting van 8% van toepassing. Verder kent het Bedrijfspakket geen eigen risico in geval van stormschade. Geld en cheques zijn standaard meeverzekerd en dat geldt ook voor de tijdelijke opslag van bezittingen en reconstructiekosten. Voor de aanwezigheid van beveiligingsvoorzieningen wordt 10% korting op de premie verleend.

Reageer op dit artikel