nieuws

Bankspaar Plus Hypotheek van NN

Archief

Nationale-Nederlanden introduceert de BankSpaar Plus Hypotheek met loyaliteitsbonus. Deze bonus kan oplopen tot 10% van het doelkapitaal en telt direct mee in de berekening ervan waardoor de klant volgens NN bespaart op de inleg van de hypotheek.

 

De klant verdient de bonus in vier termijnen: 2,5% na 11 jaar, 2,5% na 16 jaar, 2,5% na 21 jaar, 2,5% na 30 jaar. Deze termijnen gelden ook als de hypotheek korter dan 30 jaar loopt. Bij een looptijd van 25 jaar krijgt de klant dan nog steeds 7,5% van het doelkapitaal als bonus. "Met deze bonus belonen we onze klanten voor een trouwe relatie die we met ze hopen te hebben", zegt bancair directeur Erik Muetstege

 

  &nbspNaast de bonus worden de maandlasten verlaagd doordat de spaarrente gelijk is aan de hypotheekrente. De BankSpaar Plus Hypotheek heeft minimaal 25% als spaardoel en kan gecombineerd worden met een aparte aflossingsvrije hypotheek. Vermogensopbouw boven 90% van de executiewaarde blijft verplicht.

 

Reageer op dit artikel