nieuws

Bank of Scotland stopt tijdelijk met Domus-hypotheken

Archief

Bank of Scotland neemt “als gevolg van omstandigheden op de kapitaalmarkt”   voorlopig geen nieuwe aanvragen voor beleggingshypotheken onder het label Domus in behandeling.

De bank zegt haar distributiemodel meer exclusief te moeten maken en het aandeel in het intermediaire kanaal met ingang van 1 januari te reduceren. De Domus-lijn wordt aangeboden samen met Allianz, die de risicopolis en vermogensopbouw verzorgt. Dat de hypotheeklijn wordt stopgezet vanwege de ingezakte vraag naar beleggingshypotheken, wordt door marketingmanager Tom Starink van Bank of Scotland ontkend. "Het is een combinatie van factoren. Zodra de marktomstandigheden daar aanleiding toe geven, kunnen wij het besluit herzien."

Reageer op dit artikel