nieuws

Autopolis van Voogd & Voogd voor malusklant

Archief

Volmachtbedrijf Voogd & Voogd heeft het assortiment huismerken uitgebreid met de AutoPerspectiefPolis, een autoverzekering voor bestuurders die als gevolg van één schade een malusregistratie hebben.

 

Wie eenmaal als ‘malusklant’ bij het CIS geregistreerd staat, kan doorgaans moeilijk of slechts tegen hoge kosten van autoverzekeraar wisselen. Met de AutoPerspectiefPolis wil Voogd & Voogd hiervoor een oplossing bieden.

 

  &nbspVoorwaarden voor acceptatie zijn onder meer dat de aspirant-verzekerde ten minste drie jaar in het bezit is van een rijbewijs en er geen bijzonderheden zijn geconstateerd bij schade, zoals roekeloos rijgedrag, opzet, alcohol en/of drugsgebruik. Ongeacht het aantal rekenkundige malusjaren wordt de verzekering ingeschaald op één trede lager dan de normale inschalingstrede.

 

Reageer op dit artikel