nieuws

Algemeen Belang introduceert Generatie Uitvaartpolis

Archief

De Groningse uitvaartverzekeraar Algemeen Belang start per 2 januari de Generatie Uitvaartpolis. Deze polis biedt grootouders de mogelijkheid om voor hun kleinkinderen de uitvaart te verzekeren.

Algemeen Belang introduceert Generatie Uitvaartpolis

"Uit ervaring blijkt dat de uitvaartverzekering van kinderen in jonge gezinnen niet altijd goed is geregeld", zegt directeur Evert de Niet van Algemeen Belang. "Omdat het idee van het overlijden van kinderen zeer confronterend is, regelen ouders dit pas op latere leeftijd of zelfs helemaal niet. Ook spelen de beperkte financiën van jonge ouders een rol, zodat er ook nu al vaak een beroep wordt gedaan op de grootouders. Met behulp van een koopsomconstructie willen wij grootouders de mogelijheid bieden alles in één keer te regelen voor hun kleinkinderen." 

Reageer op dit artikel