nieuws

AIG biedt extra dekking in SVI en Wegas

Archief

De Nederlandse tak van AIG heeft een zogeheten plusdekking toegevoegd aan de verzekering van werkgeversaansprakelijkheid in het wegverkeer. Deze uitbreiding betreft de SVI (schadeverzekering inzittenden) en de Wegas (Werkgeversaansprakelijkheid voor bestuurders van motorrijtuigen).

AIG biedt extra dekking in SVI en Wegas

Werkgevers zijn aansprakelijk voor de gevolgen van schade en/of letsel van een werknemer of ander persoon die in opdracht van een werkgever met een motorrijtuig op pad gaat. "Door de flexibilisering van de arbeidsmarkt (flexibele werktijden, flexwerkers, thuiswerkers) wordt de scheidslijn tussen reizen tijdens het werk en woon-werkverkeer steeds minder helder", aldus AIG.
In de Plusdekking, die 15% duurder is dan de standaarddekking, is woon-werkverkeer gewoon meeverzekerd. Tijdelijke krachten, zoals vakantiewerkers en stagiaires, zijn gratis meeverzekerd.

Reageer op dit artikel