nieuws

Agis-collectiviteit voor supporters FC Utrecht

Archief

Supporters van FC Utrecht kunnen een collectieve zorgverzekering bij zorgverzekeraar Agis sluiten. Voorafgaand aan de wedstrijd FC Utrecht- Vitesse werden de contracten ondertekend.

 

"Als dé voetbalclub in de Utrechtse regio en de grootste zorgverzekeraar (Agis maakt deel uit van Achmea, red.) zijn FC Utrecht en Agis zich bewust van hun maatschappelijke functie en verantwoordelijkheid en willen zij waar mogelijk samenwerken op dit gebied. Concreet moet de samenwerking een actieve en gezonde levenstijl onder de Utrechtse bevolking bevorderen", aldus beide partijen.

 

  &nbsp"Agis besteedt als zorgverzekeraar veel aandacht aan preventie- en gezondheidsprogramma’s in de Utrechtse wijken", aldus Dieneke Mandema, commercieel directeur van de zorgverzekeraar. "Vanuit de samenwerking met FC Utrecht komt er nu ook een eigen collectieve Agis-verzekering voor FC Utrecht-supporters."

 

Preventie

Begin oktober sloten de gemeente Utrecht en Agis al een samenwerkingsovereenkomst ‘Utrecht Gezond’ met als doel een belangrijke bijdrage te leveren aan de gezondheid van de Utrechtse bevolking. Preventie en zelfredzaamheid staan hierbij centraal. Het stimuleren van een actieve en gezonde levensstijl is een terrein waarop nu ook FC Utrecht en Agis elkaar graag willen versterken. Er starten in 2009 talrijke wijkgerichte gezondheidsprogramma’s in Utrecht, waarbij jongeren een belangrijke doelgroep vormen.

 

Voetbalclinic

De collectieve verzekering voor FC Utrecht-supporters biedt korting voor deelnemers op de basis- en aanvullende verzekeringen van Agis. Daarnaast organiseren Agis en FC Utrecht onder meer een voetbalclinic. Hier voetballen deelnemers aan de zorgverzekering samen met voetballers uit de selectie van FC Utrecht.

 

Reageer op dit artikel