nieuws

Afsluitprovisie omhoog bij Zwitserleven

Archief

Zwitserleven vertaalt het vervallen van bonusprovisies per 1 januari in een verhoging van de afsluitprovisie. “Ons totale budget van de bonusprovisie blijft voor 100% beschikbaar voor de beloning van het intermediair.”

Voor individuele beleggingsverzekeringen tegen premiebetaling gaat de maximaal te kiezen afsluitprovisie met 1,25% omhoog tot 4,75%, "mits de totale provisie voldoet aan de 2,5%-kostennorm die wij hanteren", zo stelt Zwitserleven. Voor verzekeringen in geld wordt de afsluitprovisie met 0,75% verhoogd tot maximaal 2,75%. Provisieloos adviseren was overigens al mogelijk bij de Reaal-dochter.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.