nieuws

Aegon werkt ook samen met Maetis

Archief

Aegon werkt nu ook samen met arbodienstverlener Maetis voor het uitvoeren van het zorgmanagement van bedrijven. “Bij het Gezond Werkplan hebben bedrijven zo een keuze, omdat Aegon al een samenwerking had met arbodienst Capability.”

Door de samenwerking bieden Aegon en Maetis een oplossing die bestaat uit een verzekering als financieel vangnet, verzuimbegeleiding en arbodienstverlening. Bedrijven krijgen een casemanager. Die is aanspreekpunt en coördineert het verzuim, maar signaleert ook welke maatregelen van belang zijn voor gemotiveerde en betrokken medewerkers.
"Bedrijven kunnen nu kiezen wie de uitvoering van het zorgmanagement verzorgt, Maetis of Capability. Door deze keuze verwachten we een groter deel van de markt te kunnen bestrijken," aldus Frank Dijkstra, directeur Inkomensverzekeringen bij Aegon.

Reageer op dit artikel