nieuws

Aegon maakt online schade melden mogelijk

Archief

Tussenpersonen die met Aegon samenwerken, kunnen nu schades voor motorrijtuigen, reisverzekering en aansprakelijkheidsverzekering online melden. Dit was al mogelijk voor inboedel- en woonhuisverzekeringen.

Aegon maakt online schade melden mogelijk

"De geautomatiseerde afhandeling betekent voor tussenpersonen een snelle en efficiënte afhandeling van alle schades die online worden gemeld en minder kans op schrijffouten of andere onduidelijkheden. Doordat de schadeafhandeling sneller verloopt, krijgt de klant sneller uitbetaald."
Tussenpersonen die voor 1 februari aanstaande hun schade digitaal melden, maken kans op een gratis voetbalclinic en een bezoek aan de wedstrijd Ajax-Volendam in de Amsterdam Arena. De winnaars krijgen op 22 februari voetballes van een Ajax-trainer.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.