nieuws

Zorgmantel Achmea voor bouwbedrijven

Archief

Achmea Zorg heeft voor de komende drie jaar een mantelcontract gesloten met Bouwend Nederland. De vereniging van bouw- en infrabedrijven heeft circa vijfduizend leden, die samen goed zijn voor ruim een half miljoen werknemers.

Achmea is als beste aanbieder uit de bus gekomen op grond van een door de verzekeringscommissie van Bouwend Nederland opgesteld eisenpakket. "Achmea had het beste branchespecifieke aanbod", aldus de branchevereniging. In de afspraken die zijn gemaakt, ligt het accent op preventie en vitaliteit. "Dat varieert van bedrijfstrainingen tot verzuimscans en van dieetadvies tot thuishulp", aldus Achmea. Er is keuze uit een rechtstreekse collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis en een Avéro-optie via het intermediair. Voor de werknemers in de bouw is een speciaal aanbod ontwikkeld met een Health check, een extra brilvergoeding en extra fysiotherapie in de aanvullende verzekeringen.

Reageer op dit artikel