nieuws

Ziektekostenvergelijker op site De Amersfoortse

Archief

Inkomensverzekeraar De Amersfoortse heeft ten bate van assurantiebemiddelaars en hun klanten de eigen website verrijkt met De Ziektekostenvergelijker. Niet de premies, maar de zorgdekkingen van De Amerfoortse kunnen worden afgezet tegen die van de concurrentie.

De gegevens voor deze vergelijkingsmodule worden aangeleverd door een onafhankelijke partij, aldus De Amersfoortse. Het gaat om de leverancier die onder meer ook de informatie voor de website www.kiesbeter.nl van het ministerie van volkgezondheid verzorgt. De Amersfoortse heeft het hulpmiddel geïnstalleerd om de keuze overzichtelijk te maken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.