nieuws

Zekergroep vraagt faillissement aan

Archief

De Zekergroep (Den Haag) heeft faillissement aangevraagd. Het bedrijf is met circa tweehonderd medewerkers en een provisieomzet van € 8,4 mln één van de vijftig grootste intermediairbedrijven van ons land.

Zekergroep vraagt faillissement aan

Naar verwachting zal de Haagse rechtbank dinsdag het faillissement uitspreken over de Zekergroep, onder meer actief met de labels Pensioenzeker en Hypotheekzeker. Eigenaar/directeur Dennis Vos (foto) heeft zelf faillissement aangevraagd. "Wij vinden het niet langer verantwoord om onze activiteiten voort te zetten. Door de woekerpolisaffaire en de kredietcrisis is het dit jaar steeds moeilijker geworden om nieuwe klanten aan te trekken en daarnaast hebben we te maken gekregen met een veel groter aantal royementen dan normaal." Een groot deel van de Zekergroep-medewerkers is actief voor het eigen callcenter, dat goed was voor zo'n 70% van alle afspraken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.