nieuws

Zakenreispolis van De Goudse verbeterd en scherper geprijsd

Archief

De Goudse heeft de dekking van de Top Zakenreisverzekering verbeterd en vereenvoudigd. Bovendien is de premie met gemiddeld 30% verlaagd. Het vernieuwde product wordt geïntroduceerd op een website en De Goudse houdt een actie die is gericht op klimaatneutraal reizen.

 

De verbeteringen en de vereenvoudiging betreffen vrijwel alle dekkingsonderdelen. De annuleringsdekking is verhoogd tot _ 5.000 en kan nu uitgebreid worden tot _ 10.000.

 

  &nbspNieuw is de optionele dekking voor een zaakwaarnemer. Als een ondernemer tijdens een zakenreis uitvalt, bijvoorbeeld door ziekte of een ongeluk, kan een zaakwaarnemer kosteloos overkomen. Andersom kan het ook voorkomen dat de ondernemer met spoed moet terugreizen omdat zijn zaakwaarnemer in Nederland uitvalt. Ook deze kosten zijn dan gedekt.

 

  &nbspDe Top Zakenreis-verzekering is ook geschikt voor privéreizen. Voor _ 60 is er dekking voor het gehele gezin.

 

Testje

De Goudse heeft nu een speciale website (www.topzakenreis.nl) waarop de ondernemer een testje kan doen om te zien of hij voldoende verzekerd reist. Tot eind maart maakt De Goudse voor iedere nieuwe Top Zakenreisverzekering een bedrag over naar Climate Neutral Group. "Zowel de ondernemer als het intermediair reist hierdoor 1.000 km geheel klimaatneutraal."

 

Reageer op dit artikel